Kralingen.nl
Voor alle inwoners
1_1_wegwijzerc

www.kralingen.nl
Kees_Vrijdag
Jose_Nunez_2
Musica_Poeti
musica_antic
jorn_boysenc
Jose_Nunez_2
KameliaMilan
Testimoni2c


[]

Kralingen.nl Pro Rege

Activiteiten
../fotos/T0_1_CD_Voix_Cele.jpg
pommier

"Voortreffelijke vertolkingen van Beethovens sonates" kopte Trouw van 19 september in een recensie van Christo Lelie. Het concert werd gewaardeerd met niet minder dan 4 sterren! De laatste concerten zijn 8 en 11 oktober.

Lees verder...
../fotos/T316_1_Kralingen_in.jpg
oorlogshelden

Rond deze tijd wordt veel gesproken over de oorlog van '40-'45. Het is goed om weer eens te horen uit de eerste hand wat er speelde. Op 17 mei komen een aantal mensen die een belangrijke rol in het verzet speelden, vertellen wat ze ervaren hebben.

Lees verder...
pagina 10Lees verder...
../fotos/T288_1_DSCF0028_JPG.jpg
vergeten gevangenen

In vele landen, over de hele wereld verspreid, zitten Nederlandse gevangenen. Soms onder erbarmelijke omstandigheden. Ver van familie en vrienden, dreigen ze helemaal te vereenzamen.

Lees verder...
../fotos/T289_1_DSCF0028_JPG.jpg
aktie schoenendoos

In de weken voor Sinterklaas worden schoenendozen gevuld met speelgoed, potloden, balpenne, schriften en andere nuttige zaken. Voor kinderen die nog nooit van Sinterklaas gehoord hebben.

Lees verder...
dialoop & dialoog

De coördinerende rol van ds. Peter van Helden is overgenomen door Delano Felter!

Lees verder...
klimaatverandering?

Er wordt veel gesproken over klimaatverandering. En over de effecten hiervan op de natuur. Maar is het niet allemaal overdreven? En worden we er ongelukkiger van, als er een vlindersoort uitsterft?

Lees verder...
../fotos/T299_1_logo_climate.jpg
duurzaam kralingen

Er wordt veel gepraat over duurzaamheid. De conferentie in Kopenhagen heeft ons een beetje met een kater achtergelaten. Want als het allemaal zo erg is, waarom is er dan niet meer resultaat geboekt? En wat kun je er zelf eigenlijk aan doen...

Lees verder...
../fotos/T363_1_EricVloeiman.jpg
jazz!

Eric Vloeimans treedt weer op in Kralingen! Samen met het Matangi Quartet en Martin Fondse komt hij naar Centrum Pro Rege op 5 juli a.s. Maar er is nog veel meer jazz in Kralingen! Zoals "Ladies First" en een open jazz podium, dat in wereldberoemde etablissementen in Kralingen wordt voortgezet!

Lees verder...
../fotos/T392_1_Charlotte_Po.jpg
belangrijke gasten

Op 4 juli a.s. treedt het Rozenburg Trio op met Francis Saunders (altviool). De musici zijn leden van het rotterdams Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Zij brengen een programma van muziek van Schubert, Fauré, Ravel en Brahms.

Lees verder...
../fotos/T211_1_logoc.jpg
afscheid van helden

Op zaterdag 4 april tussen 17.00 en 20.30 uur was de afscheidsreceptie van ds. Peter van Helden, bekend van dialoog en dialoop. De winnaar van de dialoog-award van de gemeente Rotterdam.

Lees verder...
../fotos/T278_1_DSCF0028_JPG.jpg
duurzaamheid

In Kralingen Crooswijk is een werkgroep actief, die aandacht wil geven aan actuele zaken met betrekking tot duurzaamheid.

Lees verder...
zoeken
service
archief van deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X