Kralingen.nl
Voor alle inwoners
 
fotos/A385_1_orgel_lamber.jpg

De Sint-Lambertuskerk

 

 
fotos/A385_2_P1050554c.jpg

Eric Koevoets

 

 
fotos/A385_3_Wouter_van_d.jpg

Wouter van der Wilt

 

 
fotos/A385_4_RotterdamHof.jpg

Het Van Vulpenorgel in de Hoflaankerk

 [1774]

Kralingen.nl Lambertus

De stichting 'Venster op muziek in de Lambertus' organiseert maandelijks concerten in de Sint Lambertuskerk in Kralingen.

Wandelconcert 2012

Luister op vrijdagavond 13 juli naar twee heel verschillende orgels in twee heel verschillende kerken met daartussen een wandeling door de lommerrijke Hoflaan in Rotterdam-Kralingen.
 
fotos/A385_0_Poster_Wande.jpg


 

Op vrijdag 13 juli vindt in de Zomerorgelserie 2012 in Rotterdam-Kralingen het inmiddels traditionele Wandelconcert plaats. Dit keer neemt Eric Koevoets als eerste plaats achter zijn orgel in de Sint Lambertuskerk. Hij speelt daar een romantisch programma met werken van Max Reger, Robert Schumann en Carl Piutti. In de pauze wandelt iedereen door de lommerrijke Hoflaan naar de Hoflaankerk. Na een drankje zet de cantor-organist van de Hoflaankerk, Wouter van der Wilt het concert daar voort met een aantal prachtige werken van Johann Sebastian Bach, een stuk van Wolfgang Amadeus Mozart en een eigen improvisatie.

Het concert is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur in de Sint Lambertuskerk, Oostzeedijk-Beneden 1-3 te Rotterdam-Kralingen. Na afloop vindt een collecte plaats.

Zie www.lambertus-rotterdam.nl en www.hoflaankerk.nlzoeken
service
in deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X