Kralingen.nl
Voor alle inwoners
 
fotos/A391_1_Poster_Tiram.jpg

Het is echt in 2012, niet in 2011

 

 
fotos/A391_2_Niels_Kuijer.jpg

Dirigent Niels Kuijers

 

 
fotos/A391_3_logo_blauw_g.jpg


 

 
fotos/A391_4_Logo_Tiramis.jpg


 [1807]

Kralingen.nl Lambertus

De stichting 'Venster op muziek in de Lambertus' organiseert maandelijks concerten in de Sint Lambertuskerk in Kralingen.

Tiramisu in Azië

Vocaal Ensemble Tiramisu zingt op zondag 18 november a-capella muziek uit en/of over het Verre Oosten. Zij brengt hiermee onbekende muziek ten gehore en bewandelt ongebaande paden. Vele muziekliefhebbers uit Rotterdam en wijde omtrek waarderen het koor om zijn rijke klank en zorgvuldige behandeling van de teksten.
 
fotos/A391_0_Vocaal-Ensem.jpg

Vocaal Ensemble Tiramisu

 

Muziek van de Nederlander Henk Badings (‘Six Images’) op Franse teksten van een Javaanse dichteres, van de Japanner Toru Takemitsu (Songs II) op Japanse teksten, van de Chinese Chen Yi (twee volksliederen en ‘Written on a Rainy Night’) op Koreaanse, Japanse en Chinese teksten, van de Amerikaanse Libby Larsen (‘May Sky’) op Japanse en Engelse teksten en van de Zweed Karl-Erik Welin (‘Tre kinesiska dikter’) op Chinese teksten, in het Zweeds vertaald. De vocale muziek wordt afgewisseld door instrumentale muziek van een gamelanensemble.Ter inleiding op de concerten zal instrumentaal ensemble GamBa iets over de klankwereld van het Verre Oosten vertellen en met voorbeelden illustreren.Sint Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3 te Rotterdam-KralingenZondagmiddag 18 november:

aanvang lezing 14.30 uur, aanvang concert 15.15 uur

Entree € 15,--Parkeren rondom de kerk is beperkt mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is bij ‘Arboretum Trompenburg’ aan de Honingerdijk, 10 minuten lopen van de kerk verwijderd. Openbaar vervoer: tram 21 (halte Avenue Concordia) - metro (halte Voorschoterlaan). Zie ook www.lambertus-rotterdam.nl

zoeken
service
in deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X