Kralingen.nl
Voor alle inwoners
 
fotos/A368_1_Poster_21061.jpg


 

 
fotos/A368_2_DSC_2217[1]_.jpg


 

 
fotos/A368_3_orgel_lamber.jpg


 

 
fotos/A368_4_orgel_lamber.jpg


 [1676]

Kralingen.nl Lambertus

De stichting 'Venster op muziek in de Lambertus' organiseert maandelijks concerten in de Sint Lambertuskerk in Kralingen.

Zomerorgelserie 2011

Komende dinsdag, 21 juni om 20.00 uur geeft Petra Veenswijk in de Zomerorgelserie 2011 Rotterdam-Kralingen een recital in de Sint Lambertuskerk. Zij brengt een Frans programma met als hoogtepunt ‘Pièce Héroïque’ van César Franck en een transcriptie van ‘Le Cygne’ uit ‘Carnaval des Animaux’ van Camille Saint-Saëns.
 
fotos/A368_0_Petra_Veensw.jpg


 

Petra Veenswijk is organiste en dirigente in de Maria van Jessekerk te Delft, waar zij ook een Maarschalkerweerdorgel tot haar beschikking heeft. Als internationaal concertorganiste geeft zij jaarlijks een groot aantal concerten in binnen- en buitenland. Haar repertoire omvat het gehele orgeloeuvre van oude tot en met hedendaagse orgelliteratuur, met een speciale voorkeur voor het Franse symfonische repertoire. Inmiddels heeft zij in dit genre vier CD´s uitgebracht. Haar laatste CD, ‘Signature d’excellence II’ is met enthousiasme ontvangen.Het Zomerorgelconcert op dinsdag 21 juni begint om 20.00 uur. De Sint Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3 te Rotterdam-Kralingen, is open vanaf 19.30 uur. Parkeren rondom de kerk is beperkt mogelijk. Een goed alternatief hiervoor is bij ‘Arboretum Trompenburg’ aan de Honingerdijk, 10 minuten lopen van de kerk verwijderd. Openbaar vervoer: tram 21 (halte Avenue Concordia) - metro (halte Voorschoterlaan).

zoeken
service
in deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X