Kralingen.nl
Voor alle inwoners
1_1_wegwijzerc

www.kralingen.nl
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
Jean_Bernard
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele


[]

Kralingen.nl Voorbijganger

Een rubriek van Jacques Beket.

Columns, zoals eerder verschenen in De Ster
../fotos/T367_1_1111_Slapen_.jpg
slapen

Zondag mochten wij weer in Delft op ons kleinkind Amy passen. Na een poosje moet het kind even worden uitgelaten, tenminste, ik wil er zelf ook even uit. Het weer is koud en nat, dus mijn vrouw blijft thuis aan de thee.

Lees verder...
../fotos/T364_1_1106_Geraniu.jpg
geraniums

Als ik door een straat loop en zie de gordijnen bewegen omdat het ouwetje daarachter wil weten wie er door haar straat loopt, dan moet ik altijd een beetje meewarig lachen.

Lees verder...
../fotos/T362_1_1051_Gortc.jpg
gort

Een tijd geleden las ik een zeer komisch boek dat ging over een Nederlandse man die zijn jongensdroom waar maakt. Een heerlijk ‘feel good’ boek, waarin ik mij snel kon verplaatsen in de hoofdpersoon.

Lees verder...
../fotos/T356_1_1046_Postzeg.jpg
postzegels

De halve zolder staat nog vol met spullen van mijn vader. Het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat hij is overleden en ik ben nu rijp om de boel op te ruimen. Maar óók zijn verzameling postzegels en munten?

Lees verder...
../fotos/T355_1_1045_Brancat.jpg
brancatelli

Dit weekend weer een schitterende wijnproeverij gehad. Er stonden meer dan 50 flessen wijn open. Entré 5 euro, met gratis strandwandeling. Er zijn heel wat minder leuke manieren om de zondag door te brengen.

Lees verder...
../fotos/T354_1_1036_Veertig.jpg
veertig 1

Tja, en dan ben je ineens 40 jaar getrouwd. Nu grijpen wij in de familie elke smoes aan om een feestje te vieren, maar dit is geen smoes meer, dit is echt een goede reden. Daarom vieren wij dit heugelijke feit niet één keer, maar zelfs drie keer.

Lees verder...
../fotos/T353_1_1034_Pluk_(2.jpg
pluk

In mijn column heb ik het nooit over onze kapsalon, maar nu maak ik een uitzondering. Wij knippen ontzettend veel kleine kinderen en daar komen dan natuurkijk ook moeders mee.

Lees verder...
../fotos/T351_1_1033_Column_.jpg
toos

Het was weer een gedenkwaardige week, met een gezellige verjaardag, maar ook met een crematie. Ik wil niemand een begrafenis opdringen, maar een crematie vind ik persoonlijk helemáál niets.

Lees verder...
../fotos/T329_1_1019_Abseile.jpg
abseilen

Het moest er natuurlijk toch een keer van komen dat ik de Euromast aan de buitenkant zou verlaten.

Lees verder...
../fotos/T321_1_1014_Etiket-.jpg
wijnetiketten 2

Vorige week verhaalde ik u over mijn goeie kennis Jaap, die al meer dan 4000 wijnetiketten heeft. Al die flessen wijn heeft hij natuurlijk niet zelf opgedronken, al doet hij wel zijn best.

Lees verder...
../fotos/T320_1_1013_verzame.jpg
wijnetiketten 1

Jaap, een goede kennis van mij, verzamelt etiketten van wijnflessen. Ook mijn etiketten wil hij altijd graag hebben. Meestal week ik ze voor hem van de fles, maar een enkele keer bewaar ik de hele fles voor hem.

Lees verder...
../fotos/T319_1_1012_Hest_kl.jpg
willem van hest

,,Rotterdam is niet altijd het belangrijkste onderwerp van mijn werk is geweest. Ja, de vrouw, de ontklede vrouw, het naakt - dat was mijn onderwerp, dat was mijn ding.”

Lees verder...
zoeken
service
in deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X