Kralingen.nl
Voor alle inwoners
1_1_wegwijzerc

www.kralingen.nl
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
Jean_Bernard
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele
CD_Voix_Cele


[]

Kralingen.nl Hoflaankerk

Concerten en voorstellingen
../fotos/T324_1_Auiles_delle.jpg
codarts virtuoso

Op zaterdag 22 mei wordt in de Hoflaankerk het Codarts Virtuoso concours gehouden. Vijf jonge, virtuose concertpianisten, die hun eerste stappen zetten voor een internationale carriere, strijden met elkaar. De winnaar van het Concours gaat op tournee in Nederland en de UK met Sinfonia Rotterdam.

Lees verder...
../fotos/T318_1_54_Eric_Vloe.jpg
north sea round town

North Sea Round Town in Kralingen is weer voorbij. Het waren drie fantastische concerten met een record aan bezoekers! Eric Vloeimans met Ellen ten Damme en Robin Berlijn was ongetwijfeld één van de hoogtepunten van North Sea Jazz 2010!!

Lees verder...
../fotos/T343_1_Vier_het_lev.jpg
vier het leven!

De Hoflaankerk is uniek, omdat alle concerten laagdrempelig zijn. We zien dan ook regelmatig bezoekers, die niet zo gemakkelijk naar andere zalen gaan. We horen vaak dat de sfeer informeel en hartelijk is. En dat willen we graag zo houden!

Lees verder...
../fotos/T352_1_Bart_Schneem.jpg
bart schneemann

Bart Schneemann is toegetreden tot het comité van aanbeveling van de Stichting MUZIKC. Deze stichting organiseert concerten van zeer hoog niveau in de Hoflaankerk.

Lees verder...
../fotos/T342_1_remove_hofla.jpg
rotterdam ensemble

Op 2 maart is een concert door het Rotterdam Ensemble o.l.v. de oprichter en vaste dirigent Roberto Beltrán-Zavala. Het Rotterdam Ensemble speelt voor het eerst in de Hoflaankerk, maar is in onze stad geen onbekend gezelschap. Eerder speelde het in De Unie, Podium O-950, het WMDC, Schouwburg Zuid en De Doelen.

Lees verder...
../fotos/T345_1_fotomerblauw.jpg
stichting muzikc

Twee nieuwe leden voor het comité van aanbeveling: Prof.G.G. de Kruijf en ds. Laurens Korevaar.

Lees verder...
../fotos/T359_1_Sinfonia_Rot.jpg
klassiek & wijn

De populaire serie "Klassiek & Wijn" in de Hoflaankerk zal het komend seizoen worden verplaatst naar het Wereldmuseum.

Lees verder...
../fotos/T331_1_Lin_Kwonc.jpg
open podium

Op zaterdag 30 juni is er een open podium in Centrum Pro Rege. Als u denkt dat u als jazzmusicus op behoorlijk niveau kunt meewerken, kunt u zich opgeven!

Lees verder...
../fotos/T358_0_Prof__de_Kru.jpg
stichting muzikc

De Stichting Muzikc organiseert concerten in de Hoflaankerk en Centrum Pro Rege. Muzikc (muziek in Kralingen Crooswijk) is een ANBI (algemeen nut beogende instelling).

Lees verder...
../fotos/T350_1_J_S_Bachc.jpg
oude muziek

In het seizoen 2012-2013 treedt het befaamde ensemble Musica Antica di Camera op in een serie concerten in de Hoflaankerk. In concerten van een uur laten jonge musici horen dat muziek uit het rijke repertoire tot aan de romantiek niet "oud"hoeft te zijn!

Lees verder...
../fotos/T323_1_Hoflaankerk_.jpg
orgelconcerten

De Stichting Muzikc, die de orgelconcerten organiseert in de Hoflaankerk, werkt samen met "Venster op muziek in de Lambertuskerk". Alle concerten zijn gratis; alleen wordt er een vrije gift gevraagd als bijdrage in de kosten.

Lees verder...
../fotos/T322_1_Bart_Schneem.jpg
sinfonia rotterdam

Het programma van Sinfonia Rotterdam in het seizoen 2010-1011 is bekend. Vier prachtige concerten in de serie "Klassiek & Wijn" Tot 15 mei kunt u intekenen tegen een gereduceerd tarief.

Lees verder...
zoeken
service
archief van deze rubriek:

rubrieken
adsads


ads
 
sluiten X