Home: Kralingen

Home: Straten

1e jerichostraat
2e jerichostraat
adamshofstraat
admiraliteitskade
admiraliteitsstraat
adriaen van ostadepad
aegidiusstraat
afsluiterpad
agaathvlinder
albert verweystraat
amalia van solmslaan
anna van egmondhof
anna van saksenhof
annastraat
assendelftstraat
avenue concordia
bartholomeaus everardusmolen
berkelstraat
bethlehemstraat
blaardorpstraat
boerengatkade
bosland
boslandhof
boslandwerf
bovenover
brandkraanpad
brouwersstraat
buitenbassinweg
buizengat
buizenwerf
burgemeester oudlaan
carillonlaan
catharinastraat
cederstraat
charlotte de bourbonlaan
chris bennekerslaan
collegelaan
commanderijstraat
dagpauwoog
de lairesselaan
dennepijlstaart
dienstkraanpad
dijkstraat
dillenburglaan
dr bastinghof
dr. zamenhofstraat
dries van der vlerkstraat
drinkwaterweg
ebalstraat
eikenpage
eleonorahof
elisabethstraat
emantspad
emiliahof
essenlaan
essenweg
evastraat
florence nightingalehof
francinamolen
frederik van eedenstraat
frits ruysstraat
fuikstraat
gashouderstraat
gerdesiaweg
goosse van der windstraat
goudserijweg
groene wetering
hebronstraat
heer gillesstraat
heer hugostraat
heinekenplein
helenastraat
helene swarthstraat
herman bavinckstraat
herman gorterstraat
hermonlaan
hoflaan
hoge boezem
hoge filterweg
hogeschoollaan
hommelstraat
honingbijstraat
honingerdijk
honingerhof
ijsclubdwarsstraat
ijsclubstraat
infirmeriestraat
institutenlaan
jacques perkstraat
jaffa
jaffadwarsstraat
jaffahof
jan ter laanplaats
jan vermeersingel
jericholaan
jeruzalemstraat
k.p. van mandelelaan
karl landsteinerhof
karmelweg
keerkleppad
ketenstraat
kettingstraat
klaas kosterstraat
koenenstraat
koningsmantel
kortekade
kralinger esch
kralingse plaslaan
kralingseweg
krekelstraat
laan van nooitgedacht
laan van weltevreden
laan van woudestein
laan van ypenhof
lage filterpad
lage filterweg
    

Frits Ruysstraat, Kralingen


  
Wat heb je in deze straat meegemaakt? Wie woonde er? Heb je mooie foto's, of goede herinneringen?

Iedere week hebben we een 'straat van de week' waar we aan de (oud-) bewoners vragen ons iets te vertellen over hun straat.

Maar bij straten die al geweest zijn of nog moeten komen, kun je ook je reacties kwijt.

Geef een reactie

P.S. Foto's uploaden (jpg) kan weer!

Binnengekomen reacties:
karel van vliet vroeger was dit een levendige straat vergeleken bij nu ,er is geen behoorlijken winkel meer te vinden voor de rotterdammers.
Sjaan Heb er 5 jaar gewoond..
Geen leuke buurt slechte huizen vallen bijna uit elkaar haha.
Dunky's corner maakt wel een hoop goed, yummie!!
j.noordsij vroeger was het een leuke winkelstraat nu is het maar een grote puin hoop, geen behoorlijke winkel te bekennen op de schoenmaker na.
Ap Ik woon al ruim 20 jaar in deze straat en heb het er nog hartstikke naar mijn zin!!! Deze straat heeft alles te bieden en er hangt altijd wel een leuk sfeertje in de straat.
Jaap den Ouden Van 1963 tot 1969 woonde ik in de Fr.Rstraat 42. Wij woonden boven de groenteboer Timmers(man).Kapper Salij en de Goudsmit. Patat en kroketjes kopen bij Wolf een Cafetaria. Tussen de FR.R straat en de Maarten van de Stoepstr. lag een tuin en een zandbak. Je kreeg een stukje tuin om bloemetjes te kweken. Veel vriendjes uit die tijd Frans van de Have, Kees Krijgsman en Kees Kusters.
Praatje maken met Bep van Klaveren die een stukje verder een sigarettenwinkel had. Deuren aan elkaar vastbinden dan belletje trekken. Voetballen op een pleintje bij de Ketelstraat. Zo maar wat herinneringen
uit mijn jeugd. Jaap den Ouden
Kees krijgsman Leuk om zo wat reacties te lezen m.b.t. de Fr.R. straat. Ik heb er gewoond van 1952 tot ongeveer 1972 op nr. 49a. Ik kan me daarom Jaap den Ouden ook nog goed herinneren. Hij woonde recht tegenover mij. Veel van zijn herinneringen deel ik met hem. Mij is van de vroege tijd in de Fr. R. straat bijgebleven dat we veel buiten speelden en dan vooral waar bouwactiviteiten waren. Niet alleen werd er een (voor die tijd) flink flatgebouw gebouwd maar ook de Gerdesiaweg werd toen aangelegd. Hutten maken met de bouwmaterialen en dan “oorlogje” spelen door met blaaspijpen papieren pijltjes te “schieten” en zandballen naar elkaar te gooien. Ik ging ook veel om met Frans v.d. Have. 's-Zondags was ik vaak bij hem thuis om met zijn ouders lekker te klaverjassen. Ben benieuwd hoe het met Frans gaat. Ook het in de buurt rondstruinen met je vrienden is mij bijgebleven. Proberen om met de busjes van Bornkamp mee te rijden als deze 's-avonds van de Plantageweg naar de garage aan de Fr.R. straat reden. Het spelen in de grote tuin tussen de Fr. R. straat en de Marinus v.d. Stoepstraat waar ook nog een vriendje van mij woonde, Nico Leenhart. Hoe zou het met hem gaan? Ik kan mij ook goed herinneren dat we veel voetbalden in de doorgang van de Fr. R. straat naar het pleintje bij de melkinrichting van de RMI en op het pleintje zelf waarbij de deuren van het gebouw vaak als doel werden gebruikt. Ook met Hans v.d. Velde ging ik veel om. Kwamen vaak bij elkaar, ook toen hij later verhuisde naar de Vogelstraat. Al met al goede herinneringen. Ik kan het daarom ook niet laten om de Fr.R. straat te bezoeken als ik eens in de buurt van R'dam ben. Wat mij dan opvalt is dat de straat het niet meer haalt bij vroeger. Het pleintje aan het begin van de straat (vanaf de Weteringenstraat) is geheel volgebouwd. Ik herinner me ook nog de opening van de eerste "supermarkt" in de Fr. R. straat, de VEGE. Wat een ervaring om met een mandje de winkel door te lopen en zelf te pakken wat je nodig had. Eigenlijk kan ik zo best nog wel even doorgaan maar ik wil graag wat voor een ander over laten.
Dus ….., tot zo ver wat van mijn herinneringen.
De groeten aan iedereen die ik mij nog herinner.
Michel van der Linden Wij woonden destijds aan de Frits Ruysstraat, Kralingen. Mijn opa en zijn broers hadden een familiebedrijf genaamd: van der Linden.

Destijds behoorlijk bekend vanwege een grote gele pui aan de voorkant precies op de hoek van de Frits Ruysstraat en de Weteringstraat.

Naast de verkoop van allerlei onderdelen op het gebeid van tenten waren er ook twee ateliers waarin oa tenten voor het kamperen en dekkleden voor vrachtwagens werden ontwikkeld.

Later werd dat Linddek & Lindhof. Helaas verliepen de onderlinge verhoudingen in de familie zeer stroef en kwam er een splitsing.

Als kind weet ik me te herinneren dat mijn opa af en toe een borrel ging drinken in een café vlak bij de sigarettenzaak van Bep van Klaveren

Lopend vanuit Frits Ruysstraat naar Bep van Klaveren richting de Vlietlaan kwam je aan de rechterkant deze doodlopende straat tegen.

Mijn opa & oma [vd Linden & vd Linden-Schepens] vertelden mij dat hier havenarbeiders woonden. “De kolenzakkendragers van de Rotterdamse haven”.

Mijn overgrootopa van moederskant heeft ook nog enkele jaren in een van deze woningen gewoond. Volgens haar behoorde hij tot een van de laatste kolendragers van Rotterdam.

Een loodzwaar beroep dat zeker ook risicovol moet zijn geweest omdat de jutte zakken met kolen over smalle loopplanken van het schip de kade op gesjouwd moesten worden.

Ook al heb ik maar tot mijn zesde jaar in Kralingen gewoond, het blijven zeer dierbare herinneringen.

Vriendelijke groet; Michel van der Linden
jan scheepbouwer ik ben jan,wij hebben er naast gewoond onze tuin was er naast.weet nog dat de buren een kees hond hadde die wel 17 jaar was.en een zoon?met een meisje trouwde, hat wat aan de lip(hazelip)(bes)?en een auto,die binnen in de kelder kon staan.dit is het zo beetje.groetjes,
jan scheepbouwer jan de foto met het hondtje.
dat was toen de vlietstraat 0p 13?
achter in de straat in de lage huisjes woonde de famielie bes?weet niet beter en links v linde,
daar boven appeldoorn,en naast ons boven v de heden?
Wil Moni ( Boxman) Ben jij Michel van der Linden , zoon van Cor en Christiane, kleinzoon van de van der Lindens: "Kampeer winkel"?? op de hoek van Frits Ruys en Weteringstraat?
Ja, Bep van Klaveren:"Lust jij een droppie zus, hier heb je een klouwtje"! Prachtig toch?
Maar terug naar de Frits Ruys, wel, dat was een leuke straat hoor. Wij woonden in de Weteringstr.43B. Maar patat en ijswinkel Wolf, ja daar liggen herinneringen. Als het heeel heet was op zondag. mochten we ijs halen voor toe op zondag. Vaak was de slagroom zuur op zo'n dag!!
Anne Weet iemand of er op nummer 21 vroeger een postkantoortje of bankfiliaal zat of iets van dien aard? In de kelder van dat pand is namelijk een soort grote kast met stalen deurposten. De deur is eruit helaas.
Kees Van der Linden,een begrip in Kralingen,ik kan mij nog de etalages herinneren vooral die met windbuksen,messen en alarm pistolen
Jack S Weet iemand welk huisnummer dat elektrotechnisch bedrijf had naast de kampeerwinkel?
eefje van kleef hier staat een stukje elektrowinkel op....
eefje van kleef sorry was verkeerde foto bovenste is van bep v klaveren en dit van elektro
Edith van Zeijlen Hallo degene die dit leest! Ik ben op 36d geboren in 1958. In '66 zijn wij verhuisd naar 26b omdat daar een kamer meer was. In '76 ben ik verhuisd maar mijn moeder heeft daar nog een tijd gewoond, mijn vader is in '72 overleden. Herinner mij de Fam. Hansler , ik speelde met Willy , de jongste van het gezin. Natuurlijk Wolf de patat en er naast hun ijszaak. Herinnert iemand zich mij nog? Zou het heel leuk vinden om iets van bewoners uit die tijd te vernemen. Mvg Edith
ria Op de foto van eefje van kleef is misschien een andere elektro-winkel te zien, dicht bij de Goudse Rijweg, vroeger zat er geloof ik De Gruijter naast. Nu is daar alles Breur wat de klok slaat. Heette de winkel op de foto soms den Haan o.i.d.? Van de winkel die echt in de Frits Ruijsstraat zat zou ik de naam niet weten. jammer. De historie verdwijnt nu snel in de omgeving van de Goudse Rijweg.
Wil Donkers Weet iemand hoe het doodlopende straatje heette dat tussen de Frits Ruys straat en de Vlietkade zat.Je kwam er via het steegje door te lopen dat naast de paardenslager zat op de Vlietkade.
De Filmzaal van Kuyt of Kuit zat ook in dat straatje.
Als je het straatje uitliep dan kwam je in de Weteringstraat uit.
Wil Donkers, dat was de Vlietstraat. Ik woonde op de Vlietkade en ben ongeveer 1 miljoen keer door dat steegje gelopen. Ben ook op woensdagmiddagen in de bios van Kuyt geweest voor een kwartje. Kan me ook nog wel herinneren wat er allemaal op de muur van dat steegje getekend stond, ha ha. Die herinneringen gaan nooit meer weg maar de angst als kind in de oorlog is gebleven
ria Bedoelen jullie met de Vlietstraat de straat die achter de Gerdesiaweg loopt? Het staatje dat dus niet doodlopend is maar nu op en kinderspeelplaatsje o.i.d. uitkomt? De straat met het houten (nood?) gebouwtje waarin een paar maanden geleden een brandje was? Gisteren, met de storm van zondag 26 juli 2015 is de grote boom die daar al jaren stond omgeknakt. Gelukkig is hij op het grasveldje terecht gekomen en heeft geen schade aangericht. De oude straatjes worden zoals we nu allemaal wel weten gesloopt. Maar goed ook. Troep.
Bram Maliepaard Hallo iedereen die dit leest.
Ik ben geboren in de Meubelstraat in het jaar 1936. Daar had mijn opa een waterstokerij. Vanwege mijn astmatische bronchitis moest ons gezin op advies van onze huisarts verhuizen naar een hoger gelegen woning. En dat werd de Vlietstraat. Ons gezin woonde drie hoog op nummer 17. Op de begane grond was een grote meubelzaak gevestigd van Van der Meer gevestigd. Meubels werden toen met paard en wagen vervoerd. Dat waren heel makke paarden. Als kind heb ik zelfs wel een keer onder zo'n paard gezeten als hij gevoerd werd met een emmer voer om zijn hoofd. Die straat bestaat helaas niet meer. Die heet nu Frits Ruysstraat. Vroeger liep die straat nog recht, net als de andere zijstraten van de Goudserijweg.Maar later is hij schuin gebouwd. Op de hoek met de Weteringstraat zaten een melkwinkel en een bakker en wat verder in de straat de kampeerwinkel van Van der Linde. Bij de melkwinkel moest ik melk halen in een pannetje. Dat werd dan met een maatbeker in je pan gegoten. Tijdens het bombardement op 14 mei 1940 zijn alle huizen tegenover ons huis in vlammen opgegaan. Toen wij met ons gezin uit Rotterdam-Noord (waar we wel onder de trap konden schuilen bij een tante van ons) terug kwamen, stonden de huizen aan onze kant er wonder boven wonder nog. De voordeur, die eerst groen geverfd was, was helemaal zwart geblakerd door de enorme vuurgloed van de huizen die in vlammen waren opgegaan. Ik heb ver na de oorlog de huizen van de Frits Ruysstrat gebouwd zien worden. Eerst die tegenover ons en later ook de overzijde.
Veel later zijn de huizen van de Vlietstraat afgebroken. Ze waren oud en vervallen. Aan het eind van de straat, was een steegje, waardoor je de straat daarachter kon bereiken.
Daar op de hoek zat een groentenboer (volgens mij met de naam Van Deurse) en aan de andere kant een slagerij.
Met Stef van Deurse ging ik naar school aan het eind van de Goudserijweg, achter de Katholieke kerk, waar voor de oorlog nog een heel spitse toren op zat. Volgens mij heette de straat achter de Vlietstraat de Vlietkade. Klopt dat?
Aan het begin van die straat zat op de hoek Jamin, waar je lekkere ijsjes voor een duppie kon kopen, en daarnaast De Gruijter. Op de andere hoek van de straat zat de lampenzaak van Nuhaan. Met de zoon die later eigenaar van die zaak is geworden, ging ik naar de Mulo in de Taxusstraat, met toen als directeur de heer Staal. Mijn broertje is in het jaar 1944 in de Vlietstraat geboren bij kaarslicht, omdat er geen electriciteit was. Ik heb een fijne jeugd gehad in de Vlietstraat, met mooie maar ook wel heel nare herinneringen. Het bombardement heeft zich in mijn geheugen gegrift. Bij luchtalarm moesten wij als kinderen heel gauw onder de banken kruipen. Over mijn herinneringen aan die oorlogstijd ben ik nu een boekje aan het schrijven.
Bram Maliepaard Hallo iedereen die dit leest.
Ik ben geboren in de Meubelstraat in het jaar 1936. Daar had mijn opa een waterstokerij. Vanwege mijn astmatische bronchitis moest ons gezin op advies van onze huisarts verhuizen naar een hoger gelegen woning. En dat werd de Vlietstraat. Ons gezin woonde drie hoog op nummer 17. Op de begane grond was een grote meubelzaak gevestigd van Van der Meer. Meubels werden toen met paard en wagen vervoerd. Dat waren heel makke paarden. Als kind heb ik zelfs wel een keer onder zo'n paard gezeten als hij gevoerd werd met een emmer voer om zijn hoofd. Die straat bestaat helaas niet meer. Die heet nu Frits Ruysstraat. Vroeger liep die straat nog recht, net als de andere zijstraten van de Goudserijweg.Maar later is hij schuin gebouwd. Op de hoek met de Weteringstraat zaten een melkwinkel en een bakker en wat verder in de straat de kampeerwinkel van Van der Linde. Bij de melkwinkel moest ik melk halen in een pannetje. Dat werd dan met een maatbeker in je pan gegoten. Tijdens het bombardement op 14 mei 1940 zijn alle huizen tegenover ons huis in vlammen opgegaan. Toen wij met ons gezin uit Rotterdam-Noord (waar we wel onder de trap konden schuilen bij een tante van ons) terug kwamen, stonden de huizen aan onze kant er wonder boven wonder nog. De voordeur, die eerst groen geverfd was, was helemaal zwart geblakerd door de enorme vuurgloed van de huizen die in vlammen waren opgegaan. Ik heb ver na de oorlog de huizen van de Frits Ruysstrat gebouwd zien worden. Eerst die tegenover ons en later ook de overzijde.
Veel later zijn de huizen van de Vlietstraat afgebroken. Ze waren oud en vervallen. Aan het eind van de straat, was een steegje, waardoor je de straat daarachter kon bereiken.
Daar op de hoek zat een groentenboer (volgens mij met de naam Van Deurse) en aan de andere kant een slagerij.
Met Stef van Deurse ging ik naar school aan het eind van de Goudserijweg, achter de Katholieke kerk, waar voor de oorlog nog een heel spitse toren op zat. Volgens mij heette de straat achter de Vlietstraat de Vlietkade. Klopt dat?
Aan het begin van die straat zat op de hoek Jamin, waar je lekkere ijsjes voor een duppie kon kopen, en daarnaast De Gruijter. Op de andere hoek van de straat zat de lampenzaak van Nuhaan. Met de zoon die later eigenaar van die zaak is geworden, ging ik naar de Mulo in de Taxusstraat, met toen als directeur de heer Staal. Mijn broertje is in het jaar 1944 in de Vlietstraat geboren bij kaarslicht, omdat er geen electriciteit was. Ik heb een fijne jeugd gehad in de Vlietstraat, met mooie maar ook wel heel nare herinneringen. Het bombardement heeft zich in mijn geheugen gegrift. Bij luchtalarm moesten wij als kinderen heel gauw onder de banken kruipen. Over mijn herinneringen aan die oorlogstijd ben ik nu een boekje aan het schrijven.
eFBmfO7eqxp i hope they make the playoffs too right now 8th is lokiong better than 7th because the sixers have a chance to beat the bulls better than the heat. awesome recap going to the sixers vs nets game apr 13VA:F [1.9.8_1114]please wait...VA:F [1.9.8_1114](from 0 votes)
wbRBMrMUapZN This wesitbe makes things hella easy.
ozSE3d9DfHk This piece was a liejkacfet that saved me from drowning. http://cqjsjp.com [url=http://mveecl.com]mveecl[/url] [link=http://wnmvvdnlx.com]wnmvvdnlx[/link]
v1bOEWMDU1 Try coconut oil for the hair to make it soft and shiny. Just a dime sized aomnut is all you need daily To make it grow take 2 tbls. apple cider vinegar in a glass of water 2-3 x day. Nails will grow super long too. ACV has 93 vitamins and minerals. Cures acne and aids digestion. Read the apple cider vinegar website for more uses.p.s.: buy the pure coconut oil. Very inexpensive. Both products are att the grocers.
Monique Niesen Mijn familie woonde in deze straat, o.a mijn moeder, Annie Appeldoorn en haar broer Wim, hun ouders Jan en Truus en hun zus en broer, Marie en Piet, met dochter Hennie. Tijdens het bombardement van 14 mei 1940 hebben zij geschuild in de kelder bij Van der Linden.
Monique Niesen Mijn familie woonde in deze straat, o.a mijn moeder, Annie Appeldoorn en haar broer Wim, hun ouders Jan en Truus en hun zus en broer, Marie en Piet, met dochter Hennie. Tijdens het bombardement van 14 mei 1940 hebben zij geschuild in de kelder bij Van der Linden.
Bert Jansen In de Frits Ruysstraat zou vroeger een wolwinkel zijn geweest.
Weet iemand daar van? Wat was de naam van de familie en de kinderen daarvan?
Marco van Eijk De naam Wolf Cafetaria wordt een paar keer genoemd. Mijn ouders (mijn vader is inmiddels) overleden leerde elkaar daar kennen. Weet iemand exact waar dit cafetaria zat? Of nog mooier heeft iemand er een foto van?

groet
Marco

 
Vertel iets over deze straat
Je naam:  
Beschrijving, feiten, sfeer, verhaal, gedicht.. etc.


Voeg eventueel een foto toe:  

  Type de 4 cijfers:  Andere straten waarop gereageerd is: 1e jerichostraat, 2e jerichostraat, adamshofstraat, admiraliteitsstraat, adriaen van ostadepad, aegidiusstraat, agaathvlinder, albert verweystraat, anna van egmondhof, assendelftstraat, avenue concordia, berkelstraat, bethlehemstraat, blaardorpstraat, bosland, boslandwerf, bovenover, brouwersstraat, buitenbassinweg, buizengat, burgemeester oudlaan, catharinastraat, cederstraat, charlotte de bourbonlaan, chris bennekerslaan, commanderijstraat, de lairesselaan, dienstkraanpad, dijkstraat, dillenburglaan, dr bastinghof, dr. zamenhofstraat, dries van der vlerkstraat, drinkwaterweg, eikenpage, elisabethstraat, emiliahof, essenlaan, essenweg, florence nightingalehof, francinamolen, fuikstraat, gashouderstraat, gerdesiaweg, goudserijweg, groene wetering, hebronstraat, heer gillesstraat, heer hugostraat, helenastraat, helene swarthstraat, herman bavinckstraat, herman gorterstraat, hermonlaan, hoflaan, hoge boezem, hoge filterweg, hommelstraat, honingerdijk, honingerhof, ijsclubdwarsstraat, ijsclubstraat, infirmeriestraat, institutenlaan, jaffa, jaffadwarsstraat, jaffahof, jericholaan, jeruzalemstraat, karl landsteinerhof, keerkleppad, ketenstraat, kettingstraat, koenenstraat, koningsmantel, kortekade, kralinger esch, kralingse plaslaan, kralingseweg, krekelstraat, laan van nooitgedacht, laan van weltevreden, laan van woudestein, lage filterpad, lage filterweg, lambertusstraat, lambertweg, libanonweg, lichtenauerlaan, louise de colignylaan, lusthofstraat, manegelaantje, marinus vd stoepstraat, max euwelaan, meindert hobbemalaan, merulaweg, naaldwijkstraat, nesserdijk, noordeinde, ommoordsestraat, oost einde, oostmaaslaan, oostmaasstraat, oostplein, oostzeedijk, oostzeedijk beneden, oude plantagedreef, oudedijk, oudorpweg, palestinastraat, papegaaistraat, paulus potterstraat, plantagestraat, plantageweg, plaszoom, polanenstraat, prinses julianalaan, ramlehstraat, ramlehweg, reservoirpad, rijsakkerlaan, robert baeldestraat, rozenburglaan, rubensstraat, s gravenweg, s gravenwetering, s landswerf, schinkelstraat, sichemstraat, siondwarsstraat, sionstraat, slaak, slotlaan, slotstraat, sophiakade, sophiastraat, specerijenhof, speelmanstraat, struisenburgdwarsstraat, struissenburgstraat, taborstraat, taxusstraat, thomas morelaan, toepad, touwslagersstraat, van somerenweg, van traaplaats, vd leckestraat, victoriapark, vijverlaan, vlietlaan, vlinderstraat, vogelstraat, voorschoterlaan, voorschoterstraat, vredehofstraat, vredehofweg, vredenoordlaan, vredenoordpad, vredenoordplein, waterloostraat, watermeterpad, watertorenweg, wildeveenstraat, willem ruyslaan, witte hertstraat, wollefoppenstraatVolg Kralingen.nl en alle straten op Twitter    
Home: Kralingen
Home: Straten

lambertusstraat
lambertweg
leendert butterstraat
libanonweg
libellenstraat
lichtenauerlaan
louis couperusstraat
louise de colignylaan
lusthofstraat
maasboulevard
manegelaantje
maria stuartlaan
marinus vd stoepstraat
max euwelaan
mecklenburglaan
mecklenburgplein
meikeverstraat
meindert hobbemalaan
merulaweg
naaldwijkstraat
nazarethstraat
nesserdijk
noordeinde
ommoordsestraat
onderlangs
oost einde
oostmaaslaan
oostmaasstraat
oostmolenwerf
oostplein
oostzeedijk beneden
oostzeedijk
oranjelaan
oude plantagedreef
oudedijk
oudorpweg
overstortpad
palestinastraat
papegaaistraat
paulus potterstraat
plantagelaan
plantagestraat
plantageweg
plaszoom
polanenstraat
prinses julianalaan
ramlehstraat
ramlehweg
reservoirpad
rhijnspoorkade
rijnwaterstraat
rijsakkerlaan
ringersplaats
robert baeldestraat
rozenburglaan
rubensstraat
s gravenclave
s gravensingel
s gravenweg
s gravenwetering
s landswerf
sara corneliamolen
schinkelstraat
schultz van hagenstraat
sichemstraat
siondwarsstraat
sionstraat
slaak
slotlaan
slotstraat
snelfilterweg
sophiakade
sophiastraat
specerijenhof
speelmanstraat
sportlaan
struisenburgdwarsstraat
struissenburgstraat
t holletje
taborstraat
taxusstraat
thomas morelaan
tiberiaslaan
tijs van zeventerstraat
toepad
touwslagersstraat
van somerenstraat
van somerenweg
van traaplaats
vd leckestraat
victoriapark
vijverlaan
vijverweg
vlietlaan
vlinderstraat
vogelstraat
voorschoterlaan
voorschoterstraat
vredehofplaats
vredehofstraat
vredehofweg
vredenoordkade
vredenoordlaan
vredenoordpad
vredenoordplein
waldeck pyrmontlaan
waterloostraat
watermeterpad
watertorenweg
waterwerk
weteringstraat
wildeveenstraat
willem kloosstraat
willem ruyslaan
witte hertstraat
witte spaanstraat

 
sluiten X