Home: Kralingen

Home: Straten

1e jerichostraat
2e jerichostraat
adamshofstraat
admiraliteitskade
admiraliteitsstraat
adriaen van ostadepad
aegidiusstraat
afsluiterpad
agaathvlinder
albert verweystraat
amalia van solmslaan
anna van egmondhof
anna van saksenhof
annastraat
assendelftstraat
avenue concordia
bartholomeaus everardusmolen
berkelstraat
bethlehemstraat
blaardorpstraat
boerengatkade
bosland
boslandhof
boslandwerf
bovenover
brandkraanpad
brouwersstraat
buitenbassinweg
buizengat
buizenwerf
burgemeester oudlaan
carillonlaan
catharinastraat
cederstraat
charlotte de bourbonlaan
chris bennekerslaan
collegelaan
commanderijstraat
dagpauwoog
de lairesselaan
dennepijlstaart
dienstkraanpad
dijkstraat
dillenburglaan
dr bastinghof
dr. zamenhofstraat
dries van der vlerkstraat
drinkwaterweg
ebalstraat
eikenpage
eleonorahof
elisabethstraat
emantspad
emiliahof
essenlaan
essenweg
evastraat
florence nightingalehof
francinamolen
frederik van eedenstraat
frits ruysstraat
fuikstraat
gashouderstraat
gerdesiaweg
goosse van der windstraat
goudserijweg
groene wetering
hebronstraat
heer gillesstraat
heer hugostraat
heinekenplein
helenastraat
helene swarthstraat
herman bavinckstraat
herman gorterstraat
hermonlaan
hoflaan
hoge boezem
hoge filterweg
hogeschoollaan
hommelstraat
honingbijstraat
honingerdijk
honingerhof
ijsclubdwarsstraat
ijsclubstraat
infirmeriestraat
institutenlaan
jacques perkstraat
jaffa
jaffadwarsstraat
jaffahof
jan ter laanplaats
jan vermeersingel
jericholaan
jeruzalemstraat
k.p. van mandelelaan
karl landsteinerhof
karmelweg
keerkleppad
ketenstraat
kettingstraat
klaas kosterstraat
koenenstraat
koningsmantel
kortekade
kralinger esch
kralingse plaslaan
kralingseweg
krekelstraat
laan van nooitgedacht
laan van weltevreden
laan van woudestein
laan van ypenhof
lage filterpad
lage filterweg
    

Voorschoterlaan, Kralingen


  
Wat heb je in deze straat meegemaakt? Wie woonde er? Heb je mooie foto's, of goede herinneringen?

Iedere week hebben we een 'straat van de week' waar we aan de (oud-) bewoners vragen ons iets te vertellen over hun straat.

Maar bij straten die al geweest zijn of nog moeten komen, kun je ook je reacties kwijt.

Geef een reactie

P.S. Foto's uploaden (jpg) kan weer!

Binnengekomen reacties:
fam loeve Wij hebben van 1966-1970 in de Voorschoterlaan gewoond op nr. 127. Wegens werk elders moesten wij, toch wel een beetje met spijt, verhuizen. Prachtig gewoond in deze buurt. Als ik naar de lusthofstraat ging om boodschappen te gaan doen wilden mijn dochtertjes altijd even in de tuin van het Hofje Van Liefe en Voorzorg kijken om naar de poezen te kijken die daar toen rondliepen. Het huis is iets veranderd maar ik ben blij dat de laan mooi gebleven is. We hebben zoveel mooie wandelingen in de buurt gemaakt, park Honingen, park Rozenburg, het Kralingse Bos met het hertenkamp en ga maar door.
afbeeldingen van het huis en het hofje..
fam loeve Dit is het bij iedereen wel bekende hofje uit liefde en voorzorg.
Mike enkele jaren '55-'65 op Voorschoteraan 6 op kamers daarna hoek Rozenburglaand/Oudedijk bij een vriendin van konigin Juliana.
prachtige omgeving,goede stand van leven incl. de vrienden.Geref.kerk Concordia ave. en Jeruzalem straat. MecklenburglaanVeel belangrijke mensen,burgemeester/chirurg/directeuren van grote bedrijven als stimulans voor studie ontmoet. Goede herinneringen en vrienden overgehouden.
Rinus hier heb ik 3 jaar gewoond (1977-1980) in jongenshuis(Sparta)
volgens mij voorschoterlaan 73
later onderdeel van Hoenderloo . Hele gave tijd geweest met veel avonturen en altijd wat te beleven met de jongens onderling, de meiden naast ons in het meidenhuis, lusthofstraat etc.
Anna Het mooiste van de voorschoterlaan vond ik boekhandel Amesz!
fam Loeve Voorschoterlaan rond 1970, met links het boekwinkeltje van Amesz. Zou het schattige winkeltje nog bestaan?
LD Ik woon sinds 1983 in de Voorschoterlaan. Het blijft een heerlijke straat om in te wonen. Boekhandel Amesz is er nog steeds en is inmiddels hofleverancier!
Rinus jongenshuis Sparta zat aan de Avenue Concordia 120 - 122.Heb er zelf toentertijd ingezeten. J.Kok
Ria Mijn dochter heeft een van haar eerste indrukwekkende herinneringen liggen bij drogisterij Bogerman. We woonden er vlakbij in de Voorschoterlaan. Het zal ongeveer 1969 zijn geweest. Ze was 3 jaar en ging op haar driewielfietsje voor mij een zakje dropjes kopen. Toen ze de man in de witte jas zag, liep ze eerst de winkel uit in de veronderstelling met een dokter te maken te hebben. Toen er weer in omdat tenslotte het om "medicijnen" voor haar zieke moeder ging. (kriebelhoestje). Pas nu (2014) zijn we er achter dat in de buurt van boekhandel Amesz de drogisterij van de heer Bogerman gevestigd was.
Heeft iemand een foto van deze drogisterij, of kan ik hem ergens oploaden? Dan is voor haar het verhaal compleet.
rinus Kan kloppen hoor j.kok ,het heeft ook aan de korte kade gezeten,maar in de jaren dat ik er zat was het voorschoterlaan,

rinus Kan kloppen hoor j.kok ,het heeft ook aan de korte kade gezeten,maar in de jaren dat ik er zat was het voorschoterlaan,

Jeannet Bessels -van Ouwerkerk In het huis wat op de foto staat met de rode deur ,ik meen 125, heb ik als kind vaak gespeeld met de kinderen van de fam.van der Klaauw.
Deze fam. kwam uit Groningen en meneer van der Klaauw was domine. In de (kruip) kelder hebben we hele midagen vertoefd achter de kleine raampjes die je op de foto ook ziet. Wij zelf woonden in de Lambertusstraat en de fam. van der Klaauw waren onze achter buren. Een heerlijke tijd daar gehad
marion loeve Beste Jeannet Bessels -van Ouwerkerk,
Dan hebben wij waarschijnlijk direct naast jullie gewoond al kan me jullie niet zo snel voor de geest halen. Wij woonden daar, zoals boven te lezen is in de late sixties.
Onze twee meisjes waren toen klein en speelden nog niet zo vaak buiten. Wel weet ik dat mijn oudste dochter speelde met een zekere Dien van nr. 123 o.i.d. en met een jongetje. Hij heette Diederik. Hij woonde ook aan dezelfde kant van de laan. Ze speelde soms ook met Mirjam..? van de overkant.
Op 123 o.i.d., in één van de huizen met de minder grote portieken woonde ook een dochter van een dominee, Alberta, destijds getrouwd met Jan Schouten. Hun kinderen heetten David en Jan.
Hoogst waarschijnlijk zijn de andere families langer dan wij in de Voorschoterlaan blijven wonen, dus misschien heb je ze nog gekend.
Twee weken geleden (maart 2015) even door de Voorschoterlaan gelopen, hier verandert niet zoveel, gelukkig.
marion loeve Foutje, ik zie dat ik me heb vergist. De familie van der Klauw woonde dus naast ons huis.
Jeannet Bessels -van Ouwerkerk Hallo Marion Loeve,
Ik herken je naam niet. Maar het huis dan wel weer. Ik ben in 1961 in de Lambertusstraat geboren en wij hebben er tot ong '79 gewoond. Kan het zijn dat voor jullie fam. Koert in het huis woonde en na jullie een fysiotherapeut Spinnewijn of was dat aan de andere kant van de fam. van der Klaauw.
De namen van de kinderen van fam. van der Klaauw zijn C J( Cornelis Jan) Johannes, Toos, Stijn en Aleidis. Met Toos speelde ik vaak maar zij was een paar jaar ouder dan ik. Ze hadden achter in hun tuin een konijnenhok met daarin een reuze konijn, zwart wit. Destijds was er ook een hulp in de huishouding mee gekomen uit Groningen, zij heet Janke ten Cate.
Een klas genootje van mij woonde ook in de Voorschotelaan, bijna op de hoek Annastraat, Voorschotelaan maar dan aan de overkant. Op de andere hoek van de Anna straat/Voorschotelaan woonde fam Dijl. Het meisje heet Arlette en de jongen weet ik niet meer maar ook daar heb ik wel mee gespeeld.
De namen die je noemt ken ik niet.Ik heb nog een tijd een tante in Pnieel gehad, het verpleeghuis op de Oudedijk. Als we haar gingen bezoeken reden we regelmatig door onze oude buurt.
marion loeve Het valt niet mee alles te reconstrueren. Het is 45 jaar geleden dat we uit de Voorschoterlaan vertrokken. Onze kinderen waren nog ukkies en zaten nog niet op school. Ze kenden dus alleen kleine kinderen uit de naaste huizen. Dat waren de kinderen die ik noemde. De familie Koert woonde er wel in die tijd. Volgens mij in het huis met de gele gevelstenen. Verder: inderdaad heerlijke huizen en tuinen voor kinderen om in te spelen, maar om schoon te houden......brrr.; een dienstmeisje was dus echt geen overbodige luxe.
Fijn dat je zulke leuke jeugdherinneringen hebt aan de Voorschoterlaan!
Groeten, Marion loeve
Jan Rinus vertel eens? In welke periode heb je in Jongenshuis Sparta gezeten? Wie was de directeur toentertijd? Heb er twaalf jaar ingezeten vanaf de Korte Kade t/m de Avenue Concordia 120 - 122. Heb er daarna nog lang contact mee gehouden. Ben reuze benieuwd op welk nummer in de Voorschotenlaan dit tehuis dan wel zat.
Arvid Westra Ook ik heb vanaf ± 1960 t/m 1969 in jongenshuis Sparta gewoond welke toen ABSOLUUT ZEKER aan de Avenue Concordia 120-122 gevestigd was. De directeur was toen Dhr van Zanten, later opgevolgd door Dhr. Schellenberg. Rond 1964 werd er ik dacht op nr. 114 een zg. Family-home geopend, weliswaar onder Spartaanse vlag maar met veel meer gezinswaardige vrijheden en omstandigheden: Met max. 12 jongens veel meer leefruimte. De directeur daarvan was Dhr. v/d Pot, in mijn laatste paar jaar daar opgevolgd door Ben Graas. Ik zou er een boek over kunnen schrijven en doe dat misschien nog wel een keer. Ken ook nog veel namen, zowel van leiding als van jongens. Het is een periode uit mijn leven waar ik met gemengde gevoelens aan terug denk...?
Arvid Westra Het zg. "Family-home" van jongenshuis Sparta zat, zo weet ik nu ZEKER, op nr. 114. (Met 12 jongens) Het veel grotere jongenshuis Sparta (met 4 groepen à 12 jongens) besloeg 3 panden en wel de nrs. 116, 118 en 120. (En dus NIET 122!!) Wanneer één van de eigenaren van één dezer panden, 114 t/m 120 toevalligerwijs dit bericht leest verzoek ik hem of haar contact met mij op te nemen aangezien ik, 46 jaar later, ter definitieve afsluiting van e.e.a. er graag nog eens een kijkje zou willen nemen..(In eerste instantie b.v.k. via 06-20663325) Zo ben ik ook erg benieuwd naar mogelijk NIEUWE reacties van de heren J.Kok en ene Rinus welke hier óók, net als ik, enige berichten m.b.t. jongenshuis Sparta hebben achtergelaten!! In afwachting verblijvend, A.Westra
Jan Kok Rinus vergis jij je niet? Ik heb ook jaren in jongenshuis Sparta gezeten. Eerst op de Korte Kade en later in de Avenue Concordia 120-122. De directeur was de heer van Zanten. Bij mijn weten heeft jongenshuis Sparta nooit op de Voorschotenlaan gezeten. Ik ging daar wel op school.
Jan Janse Ook ik heb in jongenstehuis Sparta gezeten
Van 1954 t/m 1961
Het was in de Avenu Concordia 120/122
De directeur was Toen Dhr v Zanten en de onderdirecteur was Dhr v/d Pot
Ik kwam uit een dorp op Walcheren (zeeland)
Dus voor mij was rotterdam een heel andere wereld. OP de Gordelweg op de ambachtschool gezeten en daarna aan het werk.
Jan Janse Inderdaad het huisnummer was 118/120
Ach het is dan ook 61 jaar geleden.
en de naam Jan Kok komt mij ook bekend voor
In mijn tijd zat ook zijn broer Jaap kok daar
Arvid Westra Aan alle oud (jongenshuis) SPARTA - bewoners:
(En zie svp óók mijn laatste bericht met aantal details over dit jongenshuis bij "Avenue Concordia"...):

Jullie namen, niet alleen hier bij "Voorschoterlaan" maar ook die bij "Avenue Concordia" ken ik niet, zeggen me niets, maar ken nog wel veel àndere, te weten:

John de Jong, Jan Matse en André Matse, Wim Quinten, Henk Verroen, Edgar Zwaan, Jan Dinther, Frans van de Pavert, Wim de Bree, Arie Ouwendijk, Chris Vink, Bart Barmentloo, Thijs de Graaf, Friedhelm en René Hoogendijk, Frits Krommenhoek, Han Vroegop, Zegert van Eik, Sjaak Verschoor, John Blom, Dirk van Gijzen, Edward Luyken......

Inclusief wat haperingen, zo tegen 't eind van deze lange rij, ben ik toch verbaasd in betrekkelijk kòrte tijd maar liefst 22 namen uit mijn geheugen te hebben kunnen oplepelen. Natuurlijk ben ik er ook veel vergeten, maar het geeft wel aan hoe INTENSIEF ik mijn tienerjaren in dit Sparta beleefd moet hebben. Met name in het veel onoverzichtelijkere massalere grote Sparta achter de nrs. Avenue Concordia 116 t/m 120a.
Het latere verblijf in het zg. "Familyhome" op nr. 114 werd, halleluja, een verademing en gelukkig veel overzichtelijker!
Op 25 juni 1969 verliet ik dit tehuis definitief, een nòòit meer te missen (als kiespijn...) ervaring rijker!! A.Westra
Carl Pors Ria,

Bij toeval las ik het verhaal over jouw (destijds 3 jarige) dochtertje, 1966 geboren. Zij ging bij drogisterij Bogerman dropjes halen en zag de man voor 'n dokter aan.
Welnu, ik ben de zoon van "Bogerman" en heb wel een afbeelding van de drogisterij met de man in de witte jas.
Het zal even zoeken zijn, maar als je het verhaal hoort, dan maakt het meer dan compleet... een verrassing, zo ook het verhaaltje voor mij een verrassing is.

groeten

Carl Pors

mail me op

cjpors@kpnplanet.nl
Ria Grandioos, mijn dochter herkende de man in de witte jas meteen en ook de gevel ( met de houten betimmering), zij dacht dat er een trapje in de winkel was, en dat klopt geloof ik wel want dat was bij Amesz ook zo.
Hartstikke goed!

Het zoontje van de lijstenmaker op de hoek van de Annastraat was ook een speelkameraadje van haar. De schilderijen die ze daar zag staan boeiden kennelijk want ze heeft later kunstacademie gedaan. Misschien weet Diederick ( zo heette het jochie) het nog een beetje. Als hij toevallig op deze site kijkt tenminste.

Jaap Holster Hallo Jan Janse,
Ik las je bericht over de Avenue Concordia,ook ik Jaap Holster heb in jongenshuis Sparta gewoond ongeveer de zelfde periode als jij van 1954 t/m 1964.
Kan jij mij nog herinneren een jongen met rood haar en kwam uit Amsterdam.
De beelden van toen zitten nog fris in mijn geheugen.
Laat ik eerst beginnen de vakanties in laag-Soeren,wij zaten beide in een groep met Chris en Henk en juffrouw Hetty.
Ook weet ik nog dat jij verkering kreeg met Nel uit de Waterslootraat.
IK heb nog veel herinneringen aan die tijd in de Avenue Concordia en zou het leuk vinden een reactie hier op te horen.
Tel:06-23220649
Jaap.
GcydfaN77Kmy i luv Tommy Lee . His the best of the best his great n all types of ways his a true DEMON n im luvn it to the fulliest i relaly think ima join Tommy Lee n his world of EVIL by seeing him speak n ball out makes me horny,,,,, P.S i luv ur music .
ztZe0nbM4HB Amen to holding on to the good meeomirs and letting God take the not so good ones and putting them in His cares away box. Let go and let God And then read Isaiah 40: 28-31 over and over. Thanks for the meeomirs, Jenny.
DIzkEv3dAu96 Great column as aylwas =) Last night was very special, some of us had not seen each other literally in 25 years but it was like we were at a school event. Tom Genzale and Doug McGreal have the same exact personalities and crack similar comments like they did Senior. It was truly a great night. I don't have many dreams about the good stuff either, usually the bad stuff haunts me and keeps me up at night. http://wgibwqgln.com [url=http://zthuehieoxs.com]zthuehieoxs[/url] [link=http://gjxclccz.com]gjxclccz[/link]
9gExXEWfluO hi i am going to yoga classes they are tecahing the sudharsana kriya in yoga class so can i practise that in home after this yoga class ? where can i find the cassestes which the yoga peoples are using in art of living on classes
Jan Kok Klopt Rinus. Ik heb jongenshuis Sparta op de Korte kade nog meegemaakt. Daarna verhuisd naar de Avenue Concordia. Ik heb er voor zover dat mogelijk was goede herinneringen aan samen met m'n broer Jaap. De directeur was toen dhr. van Zanten.
Jan Kok Klopt helemaal Jan Jansen. Ik en mijn broer Jaap zaten daar samen. Ik weet het niet meer precies maar ik dacht in de periode 1948 - 1957. School Voorschotenlaan en Ambachtsschool Gordelweg.
Ron(ald) Claase Van 1962-1965 was ik onderwijzer aan de openbare lagere SCHOOL 'OUD KRALINGEN' aan de Voorschoterlaan. Arvid Westra noemde hiervoor namen van medebewoners van jongenshuis SPARTA. Een van hen, Wim de Bree, zat 3 achtereenvolgende jaren bij mij in de klas. Ik zou graag nog eens van hem horen (06-59403263) Op de foto zit Wim linksvoor naast de leerling die een boek toont.
Droevige gebeurtenis was dat een klasgenoot, Robbie den Oude, in die jaren overleed aan beenkanker.
Arvid Westra Hè, wat leuk, ik check 't zo heel af en toe en ben nu blij verrast met een nieuwe reactie van jou, Ron(ald) Claase. Ja, Wim de Bree heb ik erg goed gekend. Hij zat bij mij in 't Family home (onderdeel van jongenshuis Sparta) op de Avenue Concordia nr. 114. Maar Ron, jij hebt het over een foto? Leuk natuurlijk, alleen ben je vergeten deze te plaatsen! Ik zie helemaal geen foto. Anyway, er is bij mij nòg een naam op komen borrelen en los van de 22 welke ik een stukje terùg op deze pagina reeds noemde..., nl. Kok Haverkamp. Ook hèm heb ik goed gekend, eveneens in 't Family home. Ron(ald) Claase: Ik neem mij voor jou binnenkort te bellen, mag dat? A. Westra
Ron(ald) Claase Hallo Arvid,
Bellen is oké.
Hierbij de foto van mijn klas van de school aan de Voorschoterlaan. Wim de Bree met donkere shirt (3e van links) Robbie den Oude staand naast mij.
Ron Claase
Ron Claase Een herhaalde poging om foto's van de school aan de Voorschoterlaan bij te sluiten
Arvid Westra Hallo Ron Claase,
Ja, jammer Ron, dat het plaatsen van foto's niet (meer) wil lukken...: Heeft mogelijk te maken met de beschikbare ruimte op/van deze site. Ben nl. wel nieuwsgierig naar jouw foto(s). Ik kan je ook mijn email-adres geven, arvid-westra@tele2.nl Ben er achter gekomen dat de eigenaar van deze hele site ervan af wil..., hij hem te koop heeft staan! Jammer natuurlijk omdat daarmee niet bekend is òf, en zo ja hoe lang, deze site nog in de lucht blijft...?? Anyway, ik kan het geld ervoor niet missen, heb àndere prioriteiten! Ik blijf me voornemen, Ron, jou eens te bellen. Heb je nr. van deze site overgenomen zodat deze bij eventuele opheffing ervan, voor MIJ althans, niet verloren gaat. TOT BINNENKORT !! Arvid Westra
John Struijs Ook ik was bewoner van jongenshuis Sparta 1955-1959
er waren ook leuke momenten stokbrood bakken aan de oude maas, helpen boterhammen smeren, daarna kreeg je kapje met dik boter en suiker, ik was wel kampioen weglopen :)
Ruud van der Vlies Ik heb ook in Jongenshuis Sparta gezeten maar dat was vanaf 1967, je had toen inderdaad het grote sparta dat was op nummer 120, aan de linkerkant zaten de senioren en later aan de rechterkant nummer 118 kwam er een groep van twaalf jongeren waar ik ook heb gezeten,jongenshuis sparta is inderdaad later verhuisd naar de korte kade daar zaten ze nog een paar jaar in het voormalige meisjes internaat bij de kralingse plas.de directeur die ik heb mee gemaakt was meneer van zanten een heel aardige man die er voor had gezorgd dat het kindertehuis een bungalow had op camping de Flaasbloem in Chaam, later is hij er ook gaan wonen. Ook de namen meneer Meindert, juffrouw Kentgens en meneer Kats staan mij nog in het geheugen.
Wim de bree Heb wat geschreven op wwwaveneu concordia

 
Vertel iets over deze straat
Je naam:  
Beschrijving, feiten, sfeer, verhaal, gedicht.. etc.


Voeg eventueel een foto toe:  

  Type de 4 cijfers:  

Coordinaten van deze straat nog niet ingevoerd, sorry


Andere straten waarop gereageerd is: 1e jerichostraat, 2e jerichostraat, adamshofstraat, admiraliteitsstraat, adriaen van ostadepad, aegidiusstraat, agaathvlinder, albert verweystraat, anna van egmondhof, assendelftstraat, avenue concordia, berkelstraat, bethlehemstraat, blaardorpstraat, bosland, boslandwerf, bovenover, brouwersstraat, buitenbassinweg, buizengat, burgemeester oudlaan, catharinastraat, cederstraat, charlotte de bourbonlaan, chris bennekerslaan, commanderijstraat, de lairesselaan, dienstkraanpad, dijkstraat, dillenburglaan, dr bastinghof, dr. zamenhofstraat, dries van der vlerkstraat, drinkwaterweg, eikenpage, elisabethstraat, emiliahof, essenlaan, essenweg, florence nightingalehof, francinamolen, frits ruysstraat, fuikstraat, gashouderstraat, gerdesiaweg, goudserijweg, groene wetering, hebronstraat, heer gillesstraat, heer hugostraat, helenastraat, helene swarthstraat, herman bavinckstraat, herman gorterstraat, hermonlaan, hoflaan, hoge boezem, hoge filterweg, hommelstraat, honingerdijk, honingerhof, ijsclubdwarsstraat, ijsclubstraat, infirmeriestraat, institutenlaan, jaffa, jaffadwarsstraat, jaffahof, jericholaan, jeruzalemstraat, karl landsteinerhof, keerkleppad, ketenstraat, kettingstraat, koenenstraat, koningsmantel, kortekade, kralinger esch, kralingse plaslaan, kralingseweg, krekelstraat, laan van nooitgedacht, laan van weltevreden, laan van woudestein, lage filterpad, lage filterweg, lambertusstraat, lambertweg, libanonweg, lichtenauerlaan, louise de colignylaan, lusthofstraat, manegelaantje, marinus vd stoepstraat, max euwelaan, meindert hobbemalaan, merulaweg, naaldwijkstraat, nesserdijk, noordeinde, ommoordsestraat, oost einde, oostmaaslaan, oostmaasstraat, oostplein, oostzeedijk, oostzeedijk beneden, oude plantagedreef, oudedijk, oudorpweg, palestinastraat, papegaaistraat, paulus potterstraat, plantagestraat, plantageweg, plaszoom, polanenstraat, prinses julianalaan, ramlehstraat, ramlehweg, reservoirpad, rijsakkerlaan, robert baeldestraat, rozenburglaan, rubensstraat, s gravenweg, s gravenwetering, s landswerf, schinkelstraat, sichemstraat, siondwarsstraat, sionstraat, slaak, slotlaan, slotstraat, sophiakade, sophiastraat, specerijenhof, speelmanstraat, struisenburgdwarsstraat, struissenburgstraat, taborstraat, taxusstraat, thomas morelaan, toepad, touwslagersstraat, van somerenweg, van traaplaats, vd leckestraat, victoriapark, vijverlaan, vlietlaan, vlinderstraat, vogelstraat, voorschoterstraat, vredehofstraat, vredehofweg, vredenoordlaan, vredenoordpad, vredenoordplein, waterloostraat, watermeterpad, watertorenweg, wildeveenstraat, willem ruyslaan, witte hertstraat, wollefoppenstraatVolg Kralingen.nl en alle straten op Twitter    
Home: Kralingen
Home: Straten

lambertusstraat
lambertweg
leendert butterstraat
libanonweg
libellenstraat
lichtenauerlaan
louis couperusstraat
louise de colignylaan
lusthofstraat
maasboulevard
manegelaantje
maria stuartlaan
marinus vd stoepstraat
max euwelaan
mecklenburglaan
mecklenburgplein
meikeverstraat
meindert hobbemalaan
merulaweg
naaldwijkstraat
nazarethstraat
nesserdijk
noordeinde
ommoordsestraat
onderlangs
oost einde
oostmaaslaan
oostmaasstraat
oostmolenwerf
oostplein
oostzeedijk beneden
oostzeedijk
oranjelaan
oude plantagedreef
oudedijk
oudorpweg
overstortpad
palestinastraat
papegaaistraat
paulus potterstraat
plantagelaan
plantagestraat
plantageweg
plaszoom
polanenstraat
prinses julianalaan
ramlehstraat
ramlehweg
reservoirpad
rhijnspoorkade
rijnwaterstraat
rijsakkerlaan
ringersplaats
robert baeldestraat
rozenburglaan
rubensstraat
s gravenclave
s gravensingel
s gravenweg
s gravenwetering
s landswerf
sara corneliamolen
schinkelstraat
schultz van hagenstraat
sichemstraat
siondwarsstraat
sionstraat
slaak
slotlaan
slotstraat
snelfilterweg
sophiakade
sophiastraat
specerijenhof
speelmanstraat
sportlaan
struisenburgdwarsstraat
struissenburgstraat
t holletje
taborstraat
taxusstraat
thomas morelaan
tiberiaslaan
tijs van zeventerstraat
toepad
touwslagersstraat
van somerenstraat
van somerenweg
van traaplaats
vd leckestraat
victoriapark
vijverlaan
vijverweg
vlietlaan
vlinderstraat
vogelstraat
voorschoterlaan
voorschoterstraat
vredehofplaats
vredehofstraat
vredehofweg
vredenoordkade
vredenoordlaan
vredenoordpad
vredenoordplein
waldeck pyrmontlaan
waterloostraat
watermeterpad
watertorenweg
waterwerk
weteringstraat
wildeveenstraat
willem kloosstraat
willem ruyslaan
witte hertstraat
witte spaanstraat

 
sluiten X